'; the Garbitch girl – siste episode | Bærekraftige Skoleledere
Skoleleder på Ingeberg. 42 år, gift, 3 bonusbarn. Liker sang/musikk, fysisk aktivitet og annen moro m/familie & venner. Opptatt av eget lokalmiljø, barn/unges oppvekstvilkår og hvordan vi skal overlevere kloden best mulig til dem.
Min utfordring
Sykle, gå/kjøre kollektivt til jobb + plukke all søppel jeg ser :-)

Ja, da er selve cCHALLENGE over, det har vært 30 spennende, lærerike og krevende dager! Endel åpenbaringer og aha-opplevelser har gjort at jeg nok er i ferd med å forandre meg. Samtidig som jeg har møtt meg sjøl i døra mange ganger, har jeg følt stor nytteverdi i å ta de små skrittene for bærekraft og et bedre miljø! Jeg skulle ha brukt bilen mindre, så sykkelen må få prioritet framover. Stadig mye å jobbe med, men oppdraget tar ikke slutt, det glir bare over i endrede daglige rutiner;-) Tusen takk til Irmelin og alle i cCHALLENGE for god drahjelp, og til alle inspirerende skolelederkollegaer! 

Oppdraget viser jo at alle kan! 

Ei venninne har faktisk tegna the Garbitch-girl, så hun må få siste ordet: 

«Bruk hodet – vi har bare EN klode!!»