'; Ikke lenger en utfordring. | Bærekraftige Skoleledere
Jeg er 36 år og har to unger. Miljø- og klimaendringer både bekymrer og engasjerer meg. De siste årene har jeg endelig forstått at jeg må gjøre endringer i eget liv, og jeg prøver å ta bærekraftige valg i min hverdag.
Min utfordring
Jeg skal redusere matavfall.

Jeg er ikke spesielt glad i sitater og ordtak, jeg synes de kan være pompøse, svulstige og tullete. Allikevel er det to sitater jeg sitter igjen med etter disse 30 dagene, som jeg velger å bruke energi på.  «Be the change you wish to see in the world» M. Gandhi og «never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world; indeed it’s the only thing that ever has» M. Mead. Dette er ikke lenger en utfordring, men det har blitt en del av mitt livsprosjekt.