'; Den som spør, får svar! | Bærekraftige Skoleledere
Skoleleder på Ingeberg. 42 år, gift, 3 bonusbarn. Liker sang/musikk, fysisk aktivitet og annen moro m/familie & venner. Opptatt av eget lokalmiljø, barn/unges oppvekstvilkår og hvordan vi skal overlevere kloden best mulig til dem.
Min utfordring
Sykle, gå/kjøre kollektivt til jobb + plukke all søppel jeg ser :-)

Husker dere at jeg utfordra Nasjonalforeningen for Folkehelsen ved å spørre om de kan kutte plasten på hoppetauene de sender ut i «Hopp for hjertet»? 

De har svart meg! Følgende melding tikket inn: 

«Hei, tusen takk for melding, det er fint å bli minnet på hvordan vi også kan bidra til å redusere plast, og vi tar det med oss videre til neste års konkurranse.»

Det hjelper altså å si fra! I hvert fall tar de innspillet mitt på alvor, så får vi se hva de klarer å gjøre med det fra leverandørens side:-)

Dette er noe av det jeg tar med meg videre fra denne utfordringsperioden: Det skjer ikke noe hvis vi ikke tar tak i eget liv, og dermed også ansvarliggjør andre! 

Ellers fikk jeg smake bærekraftig snacks i dag: En kollega spanderte frityrstekte larver og gresshopper! Det er vel det vi skal leve på framover?! 🤣 Da blir jeg tynn!! 🦗